KLASSISK HUDPLEIE 75 MINUTTER KR. 850 BESTILLE
KLASSISK HUDPLEIE 45 MINUTTER KR. 680 BESTILLE
KLASSISK HUDPLEIE MED SPESIALMASKE KR. 950 BESTILLE
EKSPRESS HUDPLEIE, 30 MINUTTER KR. 450 BESTILLE
UNGDOMSBEHANDLING, 60 MINUTTER KR. 450 BESTILLE

Klassisk hudpleie er best egnet til forebygging, vedlikeholdsbehandlinger og velværebehandlinger. I disse behandlingene er det gjerne plantebaserte, milde ingredienser som tar vare på og pleier huden. Behandlingene kan tilpasses forskjellige hudtyper og ha gode resultat ved gjentatte behandlinger. Ved konkrete og mer plagsomme/ uttalte hudproblemer anbefaler jeg andre metoder, men den klassiske behandlingen kan da være fin for å bli kjent med huden og se hva den enkelte tåler. 

Ellers er klassisk hudpleie:

Behandling for frisk og glødende hud enten du opplever at gode hjemmerutiner ikke er nok, du strever med huden i perioder eller du ønsker velvære eller se ekstra fresh ut til en spesiell anledning.

Hudanalyse, rens og exfoliering inngår i alle behandlingene.

45 min: Her kan du velge mellom massasje eller farging og forming av bryn, evt. også farging av vipper.

75 min: Her rekker vi også både drenerende og avslappende massasje av ansikt og skuldre og farging og forming av bryn og evt. farging av vipper og ekslusiv spesialmaske.

Ekspressbehandling: Når du har dårlig tid og bare ønsker "raskt og effektivt"!

Ungdomsbehandling: Ungdom har ofte mer talgproduksjon med mer eller mindre hudormer, kviser og irritert hud. Inkludert i behandlingen er veiledning mht. daglig stell av hud og informasjon om hudtilstanden deres, hud og hvordan de best mulig kan ta vare på huden sin. Jeg setter av tid til å svare på eventuelle spørsmål både fra foreldre og ungdommen selv.

 

Velværebehandling