KAMPANJE PÅ DERMAPEN, AVANSERT MICRONEEDLING

Da jeg nå har tatt inn Dermapen medical i klinikken kjører jeg en introduksjonskampanje med 30 % rabatt! Behandler både med effektive ingredienser og i kombinasjon med peel.

Kampanjen varer ut April - og dersom du kjøper en behandlingspakke med 4 eller 6 behandlinger får du rabatt på disse!

Dermapen™ er en avansert form for microneedling. Hudforbedring helt uten kirurgi. 

Dermapen™ bruker flere nåler til å vertikalt stikke små huller i huden, med patentert AOVN™ (Advanced Oscillating Vertical Needle)  teknologi.

Dermapen™ glir over huden og skaper millioner av kanaler. Disse kanalene kan frakte opptil 80% flere aktuelle næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene i dermis og grunnlaget til epidermis.

 

Ved å lage mikroskopiske huller i huden, stimulerer Dermapen 3™ til reparasjon og ny cellevekst. Resultatet blir økt produksjon av kollagen som kan sammenlignes med effektene av laserbehandling, men uten bieffekter og nedetid. Dermapen™ har også vist seg å være mer effektivt enn de fleste behandlinger med microdermabrasion og kjemisk peel. 

 

Sammenlignet med tradisjonelle derma-rollere er Dermapen™ mer skånsomt og mindre smertefullt. Dermapen™ er dermed et tryggere og mer komfortabelt behandlingsverktøy for hudskader. 

11.04.2018 15:45