Behandlinger med Dermapen

Dermapen 4 Dermapen 4

DermaPen – En avansert form for mikronål-behandling

Dermapen er verdens mest avanserte system innen mikronål behandlinger. Behandlingen er meget populær, og flere hundre behandlere i Norge utfører tusenvis av behandlinger årlig. Det er ikke rart at konkurrenter og behandlere forøker å kopiere oss. 

DermaPen er en automatisert mikronål behandling som stimulerer huden til å fornye og reparere seg selv. Man får en hudforbedring helt uten kirurgi og med liten nedetid. 

DermaPen kan bidra til å:

  • Oppstramme huden
  • Redusere hyperpigmenteringer
  • Redusere akne-arr
  • Redusere fine linjer og rynker
  • Forminske store porer
  • Redusere og myke opp strekkmerker
  • Redusere kirurgiske og traumatiske arr
  • Gi en ny glødende hudoverflate
  • hjelpe mot rosacea
  • m.m.

Selve behandlingen utføres ved å gli DermaPen 4 over huden, hvor 16 nåler penetrerer huden ca. 120 ganger per sekund og har en justerbar nåldybde fra 0,25 mm til 3,0 mm, avhengig av hvilket område som skal behandles og målsetningen med behandlingen. Selve stikkene stimulerer hudens vekstfaktorer i de forskjellige hudlagene, i tillegg til å øke penetrasjonsgraden for serumer man påfører med opptil 80%.

Behandlingen inkluderer en mandel basert kjemisk peel som påføres på huden direkte etter mikronål behandlingen. Deretter påføres en kjølende, beroligende og fuktighetsgivende maske. Behandlingen avsluttes med en reparerende krem og solbeskyttelse.

Selve behandlingen utføres på ansikt og hals. Andre områder som bryst, rygg, lår og hender kan også behandles. Avhengig av ditt ønske og målsetning med behandlingen, vil du som minimum være rød og varm i huden de neste 12 timene. Litt kløe, som er et tegn på at huden stimuleres, vil du oppleve resten av dagen. Rødmen avtar betraktelig dagen etter og du kan foreta deg dine normale aktiviteter. 

Dermapen med serum

Denne behandlingen inkluderer rens, desinfisering behandling med Dermapen 4 på ansikt og hals fulgt av vitamin serum, beroligende maske samt reparerende krem og beskyttende solkrem. Alle produkter som anvendes er fra DermaPen

Pris for behandlingen:

Ansikt og hals: 2000 kr.

Kun ansikt: 1700 kr.


DermaPen behandling – klassisk versjon

Denne behandlingen tar mellom 45-60 minutter, og inkluderer rens, desinfisering, behandling med DermaPen 4 på ansikt og hals, infusjon av produkter for din hudutfordring, kjemisk peeling, kjølende og beroligende maske, samt reparerende krem og beskyttende solkrem. Alle produkter som anvendes er fra DermaPen.

Pris for behandlingen:

Ansikt og hals: 2500 kr. 

Kun ansikt: 2000 kr.

DermaPen behandling – Eksklusiv MG Mesoterapi

Denne behandlingen er den aller nyeste, mest effektive og beste behandlingen fra DermaPen. Den er lik den klassiske versjonen, men vi tar i bruk DermaPen sine nye Meso-Glide produkter, som inneholder ekstremt aktive ingredienser i høyere konsentrasjoner. 

Pris for behandlingen:

Ansikt og hals3000 kr 

Kun ansikt: 2500 kr.

Hud i Nord sin signaturbehandling

Som et resultat av at jeg ser på en sunn og frisk hud som viktig for både helse og trivsel har jeg satt sammen en meget effektiv pakke som virkelig kan gjøre underverker for din hud!

Trenger du fukt og glød? Plages du av pigmentflekker, slapp og tørr hud, linjer og rynker, grov hud, acne, en sensitivisert hud, rosacea, eller du begynner å merke at årene, livsstil og ytre påvirkning setter sine spor raskere og mer markert enn du ønsker? 

Uansett lover jeg å skreddersy en behandling som vi sikre deg resultater!

Hud i Nord sin signaturbehandling er ikke bare en, men tre kraftige, anerkjente og effektive behandlinger satt sammen til en kombinasjonsbehandling! Huden boostes, tilføres den næring den trenger, celledelingen økes og ny frisk hud skapes.Selv om det tar tid før full effekt oppnås vil du umiddelbart merke resultat!

For å få best mulig resultat starter vi med en konsultasjon basert på en grundig hudanalyse med Visia hudscanner og kartlegging som gir grunnlaget for behandlingen.

Behandlingen startes med rens og kjemisk peel tilpasset din hudtype og hudtilstand. Så følger mesoterapi, en forholdsvis smertefri behandling som via injeksjoner tilfører vitaminer, antioxidanter, mineraler, hyaluronsyre, co-enzymer og aminosyrer direkte i hudens mellomste lag, Dermis. Etter dette gjøres en microneedling behandling. Hud i Nord bruker Dermapen 4, som er markedets nyeste og mest avanserte form for microneedling. De injiserte ingrediensene fra mesoterapien blir jevnt fordelt i huden og hudens reparerende prosesser settes i gang i flere ulike hudlag. 

Avslutningsvis legges en maske som reparerer, fukter og roer huden.

Hud i Nord sin signaturbehandling stimulerer huden til reparerende prosesser og vi tilfører den næringen huden trenger for cellefornyelse, stimulering av collagen og elastin og et merkbart resultat.  Du kan ta dette som  enkeltbehandling eller som kur på 4-6 behandlinger for en mer langvarig og omfattende hudforbedring.

Pris:

Ansikt og hals: 4000 kr.

Kun ansikt: 3500 kr.

Verdi: 7-8000 kroner