DERMALE FILLERE

Teosyal hyaluronsyre

 

Glatte ut rynker, framheve ansiktskonturene, fyldigere lepper og forynge huden?

Bestill time her:

Hyaluronsyre  finnes naturlig i kroppen. Det binder vann, fungerer som et smøremiddel og er svært viktig for; huden, bindevev, leddveske og øyne i tillegg til å transportere næringsstoffer i huden.

I Teosyal sine fillere er hyaluronsyren gjort tilgjengelig som en gele vi kan legge under huden. Den gjenoppbygger hudens struktur,  gjenskaper volum i ansiktet og forebygger og retter ut linjer og rynker. Med moderne teknologi tilbyr TEOSYAL bedre holdbarhet og større elastisitet en sine konkurrenter.

Før filler:

  • Har du ofte forkjølelsessår/herpes sår i området bør du starte behandling mot dette  3 dager før injeksjon. Zovirax, antix e.l. kan kjøpes respetfritt på apotek.
  • Multivitaminer, fiskeolje, Vitamin E, omega 3, aspirin, ibux, ibuprofen og Ginko biloba virker blodfortynnende og kan gi blåmerker. Helst bør du slutte med disse preparatene 2 uker før injeksjon. Andre blodfortynnende preparater bør også unngås dersom de ikke er medisinsk nødvendige.
  • Unngå alkohol 48 timer før injeksjon

 

NASOLABIALT OG MARIONETT LINJER (NEDRE DEL AV ANSIKT):

1 ml:  Kr. 3600,-

2 ml:  Kr. 6000,-     

 

TEAR TROUGH

Mørke ringer og "søkk" under øynene? Noen er født med denne gropen under øynene, hos andre kommer det med alderen - og det er ofte et av de første stedene hvor volumtap pga. aldring vises. Denne gropen er en deformitet som kan være til stor sjenanse for mange, og man kan se sliten og trett ut. Behandlingen går ut på å korrigere deformiteten ved å tilføre volum til vevet. Teosyal har et eget produkt beregnet på dette området. Filleren injiseres i linjen og gir umiddelbar effekt. Målet er at det skal se naturlig ut.

Det er sjelden hevelser eller blåmerker etter behandlinge, men det kan forekomme.

Behandlingen reduserer og fjerner mørke ringer under øynene(som skyldes deformitet i tear throug og ikke pigmenteringer), reduserer linjer og rynker, gjør at du ser mer opplagt ut, stimulerer fuktbalansen, nydannelse av kollagen og tilfører også vitaminer, mineraler , aminosyrer og antioksidanter slik at du får en bedring av hudkvaliteten rundt øynene.

Kr. 4200,-

VOLUMBEHANDLING MIDTRE DEL AV ANSIKT

1 ml. kr. 4800,-

2 ml, Kr. 7000

LEPPER: Type filler velges ut fra individuell konsultasjon og vurdering. Det finnes flere fillere til bruk i lepper og den riktige velges  ut fra leppeform, volum, behov og alder.

Pris pr. ml: kr. 3600,-

TEOSYAL KISS Før og etter injeksjon med teosyal kiss

SKIN BOOSTER/ HUDFORNYENDE BEHANDLING MED REDENSITY 1

TEOSYAL Redensity I gir en fullverdig generell hudforbedring som en "light facelift"  Inneholder: Vitaminer / Anti-oksi.danter / Aminosyrer og Hyaluronsyre og fungerer som en melloting mellom filler og mesoterapi. Redensity I gir nytt liv i huden, spenst glød og vitalitet.

For optimalt resultat anbefales en kur på 3 behandlinger.

1ml:  Kr. 2700,- 

2 ml:  Kr. 4000,- 

REDENSITY 1 Før og etter en serie med 3 behandlinger med redensity 1